ცხელი ხაზი : საიტი მუშაობს სატესტო რეჟიმში

პროდუქტების გეოგრაფიული აღნიშვნები და ადგილწარმოშობა

 

      
         ქალაქში ფუნქციონირებს რამდენიმე ღვინის მარანი. საკუთარი ვენახებიდან მოკრეფილი ყურძნით აწარმოებენ ბრენდული ღვინის მრავალსახეობას, რაც დიდი მოწონებით სარგებლობს ქართველ და უცხოელ სტუმრებს შორის.
1.    ხოხბის ცრემლები - მის: ბარათაშვილი #18; მობ: 598-72-28-48
დამფუძნებელი - ჯონ ვურდემანი, ამერიკელი მხატვარი, რომელიც 1996 წლიდან დამკვიდრდა სიღნაღი. იგი მთელ თავის დროს უთმობს ორ გატაცებას: ღვინოსა და ხელოვნებას. მათ შესანიშნავად ათანხმებს ერთმანეთან.

2.    ოქრო ღვინო - მის: ჭავჭავაძის #7,  მობ: 599-54-20-14,   599-464-464
დამფუძნებელი - ჯონი ოქრუაშვილი.  2009 წლიდან აწარმოებს საკუთარი ვენახის ღვინოსა და არაყს, რომელსაც ინახავს ქვევრში და შემდგომ განათავსებს ბოთლებში.    

3.    ღვინის აკვანი - მის: ბარათაშვილი #41; მობ: 595-64-17-55   577-31-34-62
დამფუძნებელი - პოლი როდიანკო. 2014 წლიდან აწარმოებს ღვინოსა და არაყს, რომელსაც ინახავს ქვევრში და შემდგომ განათავსებს ბოთლებში. მას აქვს საკუთარი ვენახები ახმეტაში და ხაშმში.

4.    კეროვანი - მის: დ.აღმაშენებელი #18; 599-40-84-14
დამფუძნებელი - არჩილ ნაცვლიშვილი. იგი აწარმოებს საკუთარი ვენახის ღვინოსა და არაყს, რომელსაც ინახავს ქვევრში და შემდგომ განათავსებს ბოთლებში.    

5.    კახური ტრადიციული მეღვინეობა - მის: დ. აღმაშენებლის #6; მობ: 551-50-09-72
დამფუძნებელი - ზურაბ ჩხაიძე. კომპანია, რომელიც 20 წლის წინ შეიქმნა აწარმოებს ღვინოსა და არაყს, როგორც ტრადიციული, ასევე ევროპული ტექნოლოგიით. იგი წარმატებით მუშაობს ექსპორტსა  და შიდა ბაზარზე.
    

გააზიარე